Å lære om bilreparasjon kan virke overveldende, men det er mye lettere enn du tror. Å lære deg selv om bilreparasjon kan virkelig betale seg i dollar og spare tid. Les denne artikkelen for flere tips om hvordan du gjør bilreparasjon selv i stedet for å gå til mekanikeren hver gang du har et problem.

Kontroller radiatorens ytelse regelmessig. La bilen gå bare noen minutter, slå deretter av motoren og åpne panseret. Aldri, aldri åpne radiatoren mens bilen fortsatt er på. Se for å se hva væskenivået er (bruk en peilepinne), og husk at kjølevæske må ha litt vann tilsatt før du kommer inn i radiatoren.

Hvis du er bekymret for at en bilverksted skal puffe opp mengden arbeid som må gjøres, kan du gå og få gratis diagnostikk fra et annet sted. Siden det ikke er noen garanti for at du får arbeidet utført av dem, har de ingen grunn til å påstå at det er mer nødvendig enn nødvendig.

Hvis bildøren din og låsene har en tendens til å bli stive, unngå å bryte nøkkelen i låsen ved å smøre dem med jevne mellomrom med en gjennomtrengende oljespray. Du kan bruke plastforlengeren som følger med sprayboksen for å levere olje til det indre av låsemekanismen. Hvis du har mistet denne forlengeren, er det bare å spraye nøkkelen rikelig og snu den i den stive låsen flere ganger.

Ta handling hvis du tror at en garasje eller forhandler har lurt deg. Gi beskjed til en av lederen og gi dem en sjanse til å utstede refusjon. Hvis du fortsatt ikke er fornøyd, kan du kontakte ditt lokale Better Business Bureau for å sende inn en klage. Byen eller statens forbrukerkontor er også en god ressurs.

Ikke ignorere små irriterende lyder eller problemer. Disse små irritasjonene, for eksempel bråkete bremser, er vanligvis billige å fikse. Hvis de ignoreres, kan de imidlertid vanligvis føre til mye mer omfattende problemer og dyre reparasjoner. Å bytte ut slitte bremseklosser nå er mye billigere enn å måtte bytte klosser, rotorer, bremselinjer og kalipre senere.

Sørg for at du vet hvor brukerhåndboken er, og bruk den! Hvis det er et problem med bilen din, går du tapt uten den. Noen ganger er et problem bare et resultat av mangel på forståelse. Ta den opp, les gjennom den, og se om du kan finne ut hva som skjer.

Se etter advarselsskilt med en mekaniker. Det er noen tegn du må se etter når du snakker med dem om bilen din. Hvis de prøver å snakke veldig fort om de nødvendige reparasjonene, ikke kan se deg i øynene når du snakker med deg, eller prøver å børste deg av, bør du finne en annen mekaniker. De kan skjule noe, eller de kan bare bry seg om pengene.

Bilproblemer bør ikke være skremmende eller tidssvinnende. Hvis du kjenner det grunnleggende, kan du gjøre det selv. Du kan til og med gjøre reparasjonene selv og unngå mekanikeren, noe som sparer penger. Husk tingene du ble lært her når du har problemer med bilen i fremtiden.

Dealing With Car Maintenance